Skip to the content

POSTKASSER

Postkasser

Expertbeslag forhandler MEFA og Juliana postkasser. Både hvide, sorte og i rustfrit stål. Vi forhandler også pakkepostkasser fra MEFA. 

MEFA Pakkepostkasse med kapacitet på 45 liter i flot sort

MEFA Hazel er en smal, minimalistisk pakkepostkasse, hvor du nemt gennem den praktiske sliske til breve og pakker kan modtage både små og mellemstore pakker. Pakkerne og posten opbevares sikkert og forsvarligt indtil du tømmer postkassen. Du får 12 års garanti mod rustgennemtæring, når du køber denne model. 

Stilrene postkasser er flotte og enkle foran hjemmet og virksomheden, når du gerne vil signalere til fragtmanden og postmanden, at han gerne må smide dine pakker ind selvom du ikke er hjemme.

Alle i Danmark har behov for en lovpligtig postkasse. Uanset om du bor i en lejlighed eller i et hus, så er en postkasse en uundværlig genstand at have. Du kan købe flotte æstetiske postkasser som indeholder forskellige funktioner og egenskaber i vidt forskellige designs. 

Hvad er den bedste postkasse?

Den bedste postkasse får du, når du køber en postkasse der dækker dit behov. Modtager du mange små og store pakker, så er pakkepostkassen nødvendig. Modtager du meste reklamer og breve, kan du nøjes med en almindelig postkasse.

Hvor køber man en postkasse?

Expertbeslag forhandler postkasser til engrospriser. Du finder flotte stilrene postkasser hos os der både er til pakke modtagelse og til almindelige breve og reklamer. 

Er postkasser vandtætte?

Ja de fleste postkasser er vandtætte. 

Hvor meget koster en postkasse?

Priserne på postkasser varierer afhængig af størrelsen du ønsker. Se vores engrospriser i shoppen, når du er logget ind. Opret dig med dit CVR nummer og få adgang til alle vores gode priser.

Hvad er Pakkepostkassen?

Pakkepostkassen kan modtage flere små og mellemstore pakker og tøjposer, når du ikke er hjemme. Mange private vælger idag denne løsning, og mange virksomheder har også disse postkasser, da de er nemme at modtage pakker og post i.

Postkasser er et uundværligt eje

Har man en bolig, skal man også have en postkasse og hos Expertbeslag ønsker vi at hjælpe dig godt på vej til at finde den perfekte postkasse.

En flot postkasse fungerer som frontfacaden af din bolig. Derfor bestræber vi os på at have et bredt design af postkasser i forskellige design, størrelser farver etc. En postkasse skal fungere, den skal se godt ud, den skal repræsentere din virksomhed/bolig og hos Expertbeslag kan vi hjælpe med dig med at finde den helt rigtige.

Professionelt design fra kendte brands

Expertbeslag har flere modeller at vælge imellem. Vi forhandler kvalitets postkasser og fører de bedste brand fra to af de mest kendte mærker, MEFA og Allux for at sikre at vi leverer produkter af meget høj kvalitet. Vi har alt fra de klassiske MEFA Pearl og Allux Juliana modeller til de lidt nyere MEFA Judo og Juliana 9000g. Hvad end du er på udkig efter, er vi klar til at levere.

Rådgivning og vejledning når du køber en Postkasse

Du kan altid få råd og vejledning hos Expertbeslag omkring, hvilken postkasse du skal vælge som passer bedst til dig og din bolig.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få tilsendt tips, nyheder, kampagner og tilbud