Skip to the content

LÅSE & DØRTEKNIK

Låse og Dørteknik

Expertbeslag forhandler det du skal bruge for at kunne sikre boligen og virksomheden mod indbrud. Vi fører alt indenfor sikkerhed til hjemmet, cykler og motorcykler:

Dørautomatik og tilbehør

Står du og mangler forskelligt til dine døre, så tag et kig på vores dørlukkere, dørmagneter, sikkerhedssensorer, dørautomatik. Vi fører dørautomatik og tilbehør fra kendte brands som Dorma, GEZE, Assa Abloy og ECO.

Dørautomatik åbner og lukker automatisk dine døre

Montering af intelligent dørautomatik, der fuldautomatisk sørger for dine døre åbner og lukker på det rette tidspunkt er ofte noget virksomheder, plejehjem og shoppingcentre efterspørger, for det gør det nemt for besøgende at komme og gå, og du sparer samtidig på varmen med dørautomatik der sørger for at lukke og åbne dørene automatisk.

Dørautomatik fungerer ved hjælp af en lille føler/detektor, der registrerer nøjagtigt hvornår døren skal åbnes og lukkes. Du ligger ofte mærke til dem i butikker, i lufthavne og i storcentre, hvor de hjælper med at holde varmeregningen lav og styre adgangen til områderne, hvor de er installeret.

På plejehjemmene rundt omkring i Storkøbenhavn er dørautomatik smart og yderst brugervenligt, da ældre og gangbesværede der benytter en stok eller en rollator nemt kan trille stille og roligt ind og ud af plejehjemmet i eget tempo. Dørautomatikken skal nok lukke og åbne for dem automatisk, når den registrerer at en ældre beboer nærmer sig døren, og er på vej ud at gå en tur i det varme solskinsvejr. 

Adgangskontrol øger sikkerheden

Ofte har du behov for at få det fulde overblik over, hvem der egentlig har adgang til din ejendom eller virksomhed, så du undgår at få folk ind der ikke bør have adgang til din virksomhed, institution eller dit hjem.

Elektronisk adgangskontrol er en perfekt løsning til skoler, hoteller, virksomheder og offentlige institutioner.

Du har brug for at kunne se, hvornår den enkelte har fået adgang, og hvor de har adgang til

Elektronisk adgangskontrol giver dig et præcis og hurtigt overblik over, hvem der kommer og går, og hvor de kan komme ind henne. Adgangskontrol fås med nøglebrikker eller chipkort, som du let kan udskifte hvis de bliver væk, eller omkode til ny medarbejder. 

Få installeret elektroniske låse med fuldt overblik over, hvem der kommer og går, og hvornår 

  • Elektroniske chipkort og elektroniske brikker. Ingen nøgler
  • Fuld kontrol over alle nøglekort, og hvilke adgange de har til hvor og hvad
  • Fuldt overblik over, hvor og hvornår et kort bliver benyttet
  • Nem at lave nye adgangskort og nemt at slette dem igen, hvis de skulle blive væk
  • Medlemskort kan fx fungere som nøglekort
  • Elektroniske døråbnere og sammenspil med adgangskontrol

Shoppen fører et bredt udvalg indenfor alt i låse og dørteknik

Expertbeslag fører både standardlåse, motor og magnetlåse, smalprofil låsekasser, suppleringslåsekasser, trepunktlåse, DIN, el-slutblik, karmoverføringer, mellemdørslåse, slutblik, stolper, reservedele til mekaniske låse og gitterport. Uanset hvad du står og mangler så køb til engrospriser og spar på de mange produkter vi har på lager.

Nød, panik og brand

Vi har kendte brands som Lockit, Dorma, d line, Ruko samt Abloy.

Når sikkerheden skal være i top, finder du både nødbeslag, nødudgangsbeslag, nødudgangsbesætning, panik trykstang, plexihætte, plomberingstråd, underlagsplade, trækstangssæt, nød klistermærker, panikstang m.fl. hos os. Vi rådgiver gerne, så du opnår den optimale sikkerhed og de rigtige produkter med hjem.

Beskyt din bolig mod indbrud med en sikker lås

Indbrud er et frygteligt brud på privatlivets fred, men det er desværre ikke en sjældent forekommende hændelse. Derfor er det vigtigt at du sørger for at dine låse er stærke og du bør derfor udskifte de slidte og forældede. 

En gammel og slidt lås er nem for en tyv at få op eller bore ud. Så hjælper dørens størrelse eller masse ikke. Hoveddøren er oftest den indgang som benyttes af tyve. Dog er det vigtigt at du husker på, at din bolig har flere mulige indgange for tyve. Terrassedøren, kælderdøren og vinduer i stueplan er alle mulige indgange, som tyve kan benytte til at skaffe sig adgang til dit hjem. Derfor er det essentielt at du opdaterer dine låse for at sikre din boligs sikkerhed. 

Hos Expertbeslag har vi et bredt sortiment af Låse og Dørteknik, så er der brug for adgangskontrol, ny låsecylinder eller blot en cykellås så har vi hvad du skal bruge.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få tilsendt tips, nyheder, kampagner og tilbud