Skip to the content

ALUMINIUMSPROFILER

8-2100710

 
8-2101412001

 
8-2188160001

 
8-2101409001

 
8-2001014001

 
8-2005401001

 
8-2001401001

 
8-2001012001

 
8-2101443001

 
8-2101408001

 
8-2101440001

 
8-2100800001

 
8-2105442

 
8-2105409

 
8-2005051

 
4330-0436

 
8-2188330

 
8-2100700123

 
8-2100720001

 
8-2101452001

 

Aluminiumsprofiler benyttes til at kombinere to elementer i en glidende stilfuld overgang

Hos Expert beslag har vi et komplet sortiment af aluminiumsprofiler. Vores Sortiment inkluderer et bredt spænd af forskellige varianter og størrelser. Vi fører både aluminiumsprofiler til tæppeovergang, trappeprofil, vinkelprofiler og kantbeskyttelse. Størrelserne findes lige fra de helt små tynde profiler på 19x08 mm og helt op til 50x5 mm i bredden, så uanset hvad du er på udkig efter så kan vi hjælpe dig.

Vores aluminium systemer er i høj kvalitet og nemme at montere, nemme at ændre og udvide. De passer perfekt med andre hyppigt forekommende profilsystemer, hvilket gør vores produkter endnu mere anvendelige og nemme at kombinere med eksisterende profiler.

Fordelen ved inddækning med aluminiumsprofiler

Alu profiler egner sig rigtig godt til inddækning af flere grunde. For det første er aluminium et meget let og blødt metal at arbejde med, og næst efter jern er aluminium det metal, der udvindes mest af på verdensplan hvert eneste år. Det er til din fordel, for det betyder at priserne på alu profiler ofte er meget lave, og du kan derfor benytte dem i dit byggebudget til billige priser, da du ofte benytter mange alu profiler til de forskellige opgaver.

Aluminium egner sig fremragende til inddækning af vinduer og lignende pga det lette og bløde metal, som er utroligt nemt at forme og arbejde med. Uanset hvilken profil du står med i hænderne, om det så er den firkantede eller flade profil, en tagprofil, vinkelprofil eller hjørneprofil, så kan du super nemt klippe og bukke profilerne så de tilpasses forskellige åbninger, hjørner og andre områder. Du benytter en pladesaks når du klipper i alu profiler, men du kan også skære i dem med en vinkelsliber. Benyt sikkerhedsbriller til øjnene når du bruger vinkelsliberen.

Aluminium ruster ikke ligesom stål gør

Alu profiler er yderst vejrbestandige, da aluminium ikke ruster ligesom stål gør. Aluminium benyttes netop af den grund til områder, som ofte er udsat for vind og vejr. Du kan derfor benytte aluminium på både og skibe, og udvendigt på boliger og virksomheder. Kommer aluminium i kontakt med materialer som nylavet beton, jern, kobber, bly, kobber, kviksølv, tungmetaller, saltsyre eller trykimprægneret træ, der indeholder kobberholdige salte, så kan du opleve aluminium korroderer. Vær obs på at under ganske almindelige vind og vejrforhold som vi har i Danmark, hvor alu profilerne kun udsættes for vejr og vind, der holder de utrolig længe og bevarer samtidig den flotte overflade. Alu profiler er typisk flotte og holdbare i mange år.

Aluminiumsprofiler som tæppeovergang 50x5 mm, 2m

Er det en flot tæppeovergang du leder efter, anbefaler vi Expertbeslags løsning der er brugbar til at gøre overgangen mellem to tæpper pæne og lige. Tæppeovergangen er beregnet til at udligne samlingen mellem to elementer, og profilen fås med centrerede huller.

Typer af aluminiumsprofiler til hjemmet

Expertbeslag har flere typer af aluminiumsprofiler til boligen, når du fx skal gøre overgange pæne. Typer og modeller vi fører:

  • Kantbeskyttelse der er brugbar til at sætte på bordkanter, trappekanter og andre lignende hjørnekanter, som beskyttelse
  • Profiler til Tæppeovergange er brugbare til at gøre overgangen mellem to tæpper pæne og lige
  • Trappeprofil benyttes til at gøre trappen skridsikker, da den består af grove sikkerhedsriller. Trappeprofilen er udstyret med et specielt klæbebånd, der kan klare ekstreme belastninger
  • Vinkelprofiler aluminium eloxeret bruger du til beskyttelse af skrøbelige hjørner, som pynt eller som stabilitet. Vinkelprofiler kan virke som en ekstra afstivning af emner, når de er monteret professionelt. Eksempler er fx nedfræsning i bordplader, hylder osv.
  • Overgangsprofil er selvklæbende og anvendes til overgange mellem to elementer
  • Parket Overgang er ideel til samlinger af parket overgange
  • Afslutningsprofil anvendes til afslutning af fx fliser, tæpper, trægulv og andre lignende elementer, så kant bliver pæn
  • Flad profil er god til samling af gulv overgange. Du kan bruge dem til trægulve og tæppeovergange

Aluminiumsprofiler er uundværlige

Ønsker kunden et pænt og lækkert design i deres husstand, på arbejdspladsen eller virksomheden, så er aluminiumsprofilerne fra Expertbeslag effektive til at fuldende stilen. Vi tilbyder en lang række profilløsninger til alle slags opgaver på arbejdspladsen. Tjek vores brede sortiment ud her i shoppen, og spørg vores eksperter, hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige profil.

Aluminiumsprofiler til vinduer og aluminiumsprofiler u-profil

Står du og mangler alu profiler til inddækning omkring vinduer, døre, facade og tag, så tag fat i os, så vi kan rådgive dig til hvilken model og type. Alu profiler eller aluminium profiler som de også kaldes, anvendes ofte til inddækning omkring vinduer, samt i samlinger mellem facader. Inddækningens formål er at lede regnvandet væk, og sikre at regnvandet ikke beskadiger dine vinduer, døre, tag og vægge. Alu profiler bruges derfor typisk i forbindelse med tagkonstruktion og facader. U-profilen anvendes fx ved tagfladens bagkant dvs. i den modsatte ende af tagrenden.

Få rådgivning fra vores eksperter

Hos Expertbeslag tilbyder vi råd og vejledning omkring, hvilken profil du skal vælge som passer bedst til opgaven, og det du skal bruge den til. Hos Expertbeslag vægter vi kundetilfredshed højt og derfor står vi til rådighed for eventuelle spørgsmål du måtte have omkring alu profiler.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få tilsendt tips, nyheder, kampagner og tilbud