Skip to the content

TOILETBESÆTNING

8-6254058411

 
8-14324102350

 
8-6254058414

 
8-6292026200

 
8-14324702408

 
8-28347502155

 

Toiletbesætning til dine døre

Vi fører et stort udvalg i toiletbesætning, så hverken du eller dine gæster er i tvivl om toilettet er optaget eller ej. En toiletbesætning sikrer, at du nemt kan åbne og lukke toiletdøren. En toiletlås kan fås i både med både skinnende og mat udseende. Toiletbesætning i industrielt design er moderne og effektiv til at låse toiletdøren med. Toiletbesætning med vrider giver et godt greb og et flot stilrent look, når du hurtigt vil låse og åbne toiletdøren.

Toiletbesætning materialer og former

Toiletbesætninger findes i forskellige materialer og former med både forkromet messing og i matbørstet rustfrit stål. De findes udformet til forskellige låsekassers størrelser, leveres med lige blik til indadgående døre, fås som base toiletbesætning med klipsroset, toiletbesætning med massiv roset, toiletbesætning til handicappede, til låsekasser med 90°drejning i fallerør og de fås til forskellige dørtykkelser. 

Toiletbesætning messing og rustfrit stål

Leder du efter noget helt specielt der passer ind i stilen i dit hjem, så kan du købe toiletbesætning med overflader der matcher dit hjem. Toiletbesætning får du med forskellige overflader som f.eks. brandet Noir der findes i en flot anodiseret mat sort med grøn markering, Pebble toiletbesætning i hvid eller Arne Jacobsen i den klassiske rustfri stål eller i messing.

Toiletmarkering af toiletbesætning - fri optaget lås

På toiletbesætningen ser du en markør, som indikerer, om toilettet er optaget eller ledigt. Markører findes i forskellige farver. De fås i enten rød/hvid, rød/grøn eller med skrift. Markeringen ser du på toiletbesætningens yderside og derved viser optaget/ledig status på ydersiden af døren, mens der på indersiden er en vrider du benytter til styring af markøren.

Dørlås med vrider og vrider til toiletdør

På indersiden af toiletbesætningen finder du en vrider, så du kan låse og lukke døren op. Udvendigt kan andre se om toilettet er optaget eller ledigt. Vi forhandler robuste vridere fra forskellige producenter. Tjek vores brands ud længere ned. Alle vores vridere kommer i en meget høj kvalitet og er alle beregnet til at kunne klare hverdagens slitage. Låsenes konstruktion og slidstyrke er optimeret bedst muligt, og er derfor med vedligeholdelsesfri overflader selv om vrideren er placeret på steder, hvor den konstant bliver benyttet, som på f.eks. offentlige toiletter og andre lignende steder.

WC besætning og handicap toiletmarkering 

Du kan købe et WC sæt med handicap toiletmarkering til dørtykkelser 40-50 mm, som anvendes til låsekasser med 90° drejning i fallerør.

Toiletbesætning brands

Du finder nemt den udgave, der passer til netop din dør og din personlige indretningsstil. Vi fører brands som Arne Jacobsen, Ruko Line, Lockit, Randi, Mega, Pebble, IPA, d line, Noir, Dorma, Base, Ruko Scanflex m.fl.

Toiletdørlås

Du kan få en toilet dørlås med vrider der gør det nemt at lukke og låse døren, især på offentlige toiletter og inder døre ser du disse låse med vridere. Du kan købe en lås til både inder- og toiletdøre. Låsen kan ændres til venstre- eller højrehængte døre ved at trække låsefallen ud og dreje den 180º. Disse låse er med WC lås, dvs. rosetten har på den ene side drejelås og optage/fri-visning på den anden, så du altid kan se om nogen benytter toilettet.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få tilsendt tips, nyheder, kampagner og tilbud