Skip to the content

DØRGREB

Dørhåndtag til inderdøre og yderdøre

Trænger dine døre til en opgradering med nye dørhåndtag fra EXPERTbeslags store sortiment af klassiske og billige dørhåndtag. Vi har stort udvalg af dørgreb, uanset om din stil er klassisk, moderne eller retro. Vi har flere forskellige dørgreb i både rustfrit stål og i poleret messing, der har et moderne udtryk, som passer til de fleste typer af døre, både til døre indendørs og til døre udendørs. 

Gå på opdagelse og find dit dørhåndtag i shoppen. 

Klassiske dørgreb gør hjemmet smukt

Få inspiration til dit nye klassiske dørgreb. Et klassisk dørgreb, yderst smukt og svært at få øjnene fra, er Arne Jacobsens design af dørhåndtag, som findes i både poleret messing og rustfrit stål. Centerafstand for rosetter findes i både 30 mm og 38 mm.

Arne Jacobsen  - originale, ikoniske dørgreb

Arne Jacobsen dørgreb er en ægte klassiker, som begejstrer mange med den fine kvalitet og det æstetiske udtryk, som de flotte dørgreb fra D-Line har.

Arne Jacobsen dørhåndtag er i dag et af de meget populære dørhåndtag. De originale, ikoniske og eftertragtede Arne Jacobsen dørgreb kan bestilles i både en poleret messing udgave og en rustfrit stål udgave (børstet eller poleret overflade). Arne Jacobsen er klassisk  design der aldrig går af mode. Hans design findes i mange hjem, og han er anerkendt i hele verden for sine rene enkle linjer, og gode, slidstærke materialer. D line er ene producent af Arne Jacobsen dørgreb, som sammenkædes med originalitet og integritet.

Randi dørgreb i rustfrit stål og messing

Randi er kvalitets produkter i rustfrit stål og messing. Randi-Line er en komplet serie der består af kvalitets dørgreb i et enkelt tidløst design og designet er udviklet i samarbejde med førende danske arkitekter. Produkterne egner sig godt til professionelt byggeri, når det skal holde i mange år. Randi dørhåndtag findes også i en "rå", sandblæst version der passer perfekt, hvor der ønskes et rustikt eller industrielt udtryk.

Køb billige dørgreb i stort udvalg

EXPERTbeslag fører et stort udvalg af billige dørgreb og dørhåndtag. Dørgreb findes i mange versioner og modeller som fx. uden besætning, til montering på lang- eller faconskilte, med fastmonteret massiv roset, med fastmonteret under roset samt cover, som klassisk og enkelt dørgreb i L-form, og i matbørstet rustfrit stål, og du finder dørgreb i klassisk coupéform poleret, slebet eller massiv rustfrit stål til såvel udendørs som indendørs

Dørhåndtag med langskilte

Vi forhandler dørgreb med og uden langskilt.

Få dørhåndtag udendørs der holder til vind og vejr

De dørhåndtag, der placeres på indgangsdøre, yderdøre, hoveddøre og bagdøre, er ofte noget større end de dørgreb, der sidder i resten af huset på de indvendige døre. Indgangsdøren og/eller hoveddøren er også ofte større døre end de ordinære indvendige værelsesdøre. De fleste af os gør også lidt ekstra ud af boligens hovedindgang med dørhåndtag, blomster og lys, så gæster der ankommer får et godt indtryk af hjemmet, når de besøger os.

Vi har en lang række af klassiske, smukke og unikke indendørs og udendørs dørgreb med og uden langskilt. Vores store udvalg af dørgreb er i højeste kvalitet og til rimelige priser.