Skip to the content

DØRBESLAG

Dørbeslag til hjemmet og virksomheden

Expertbeslag forhandler dørbeslag i mange forskellige former, farver, design og mærker. Vi fører kendte brands som Randi Line, PLH, Arne Jacobsen, d-line, NoWay, Dormakaba, Ruko, Olda, Base, Svalk, IPA m.fl. Find dine dørbeslag og tilbehør i shoppen. Har du nogen spørgsmål, så kontakt vores servicemindede eksperter i Expertbeslag. Vi står klar til at guide dig, så du får bestilt det helt rigtige.

Dørbeslag udendørs kræver særligt materiale

Når du bruger dørbeslag udendørs skal du benytte dem der er lavet i varm galvaniseret eller rustfrit stål eller andet lignende materiale der kan holde til vind og vejr.

Hvilket mærke skal du vælge?

Der findes rigtig mange mærker på markedet. Dormakaba er nogen af de største med produkter i meget høj kvalitet. Vi fører et bredt sortiment af produkter indenfor dørbeslag med en kæmpe produktportefølje der dækker over mange kendte brands. Uanset om du mangler dørbeslag til et bolig- eller erhvervsprojekt, så kan du hurtigt finde det du skal bruge.

Dørbeslag lås

Med nye dørbeslag følger ofte en masse tanker omkring sikkerhed og andet tilbehør som fx låse. Hvis du vil sikre dig endnu mere mod indbrud, kan et paskvilgreb med lås være en mulighed til både døre og vinduer. Tyvene kan ikke ”liste” et paskvilgreb op ved underboring.

Dørbeslag design

Et dørbeslag er ikke bare et dørbeslag. Det skal passe ind i stilen i hjemmet eller virksomheden. Går du efter et solidt greb i rustfrit stål, et praktisk dørbeslag der er designet for at imødekomme kravene til offentlige miljøer eller er du mere til et stilrent moderne dørbeslag i virksomheden eller måske til almue greb der er utroligt flotte til inderdøre med fyldninger i hjemmet?

Et buet design gør at dørgrebet kan bruges mange steder, og udformningen reducerer samtidig risikoen for at gæster hænger fast i grebet, når de kommer og går. Dørbeslag findes også i både krom og mat krom. Du kan fx. få dørgreb produceret i overfladebehandlet zinklegering, zamak fra Dorma Kaba eller dørbeslag i messing til indvendige og udvendige døre.

Et flot dørgreb i rustfrit stål eller i messing giver dine døre en flot karakter, og alene et dørgreb kan få dine almindelige døre til at se ekstra smukke ud. 

Dørbeslag vedligeholdelse

Husk det er vigtigt at vedligeholde dine låse, så de glider let og gnidningsløs og er beskyttet mod vind og vejr og daglig brug. Vedligeholdelsen foretager du bedst ved at smøre dem med lidt låsespray eller låseolie et par gange om året.

Der findes ikke noget bedre end at glæde sig over at lukke låse dine døre og vinduer op med dør- og vinduesbeslag i topkvalitet.

Sikkerhed er vigtigt når du skifter din dørbeslag ud. Der findes mange løsninger der kan gøre dine døre og vinduer mere sikre, og som også er nemme for børn at håndtere, når de skal lukke vinduer og døre op, eller ikke skal, hvis du er ude efter og sikre dine vinduer og døre, så små børn ikke kan åbne dem så nemt, og du dermed holder små børn sikkert inde.

Sikkerhed og dørbeslag

Tryghed og sikkerhed handler om at gøre det rigtig svært for indbrudstyven at komme ind med de rigtige dørbeslag. Vi forhandler flere kraftige sikre og godkendte låse, samt  forstærkede slutblik, som øger sikkerheden. Har du behov for yderligere sikkerhed, kan du tilføje en ekstra låsecylinder, og du kan også benytte en dørspion og trepunktslås.

Find dit dørbeslag tilbehør hos os

Expertbeslag har et stort udvalg i tilbehør lige fra dørgreb, dørhanke, paskvilgreb, cylinderringe, rosetter, nøgleskilte, langskilte, vridergreb, toiletbesætning, dørstoppere/dørholdere, knager og kroge, dørspioner og andet tilbehør dørgrebspind, cylinderskruer, skiver, knækskruer, bøsninger, bolte m.m.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få tilsendt tips, nyheder, kampagner og tilbud