Skip to the content

LÅSECYLINDER

Cylindere og låsecylindere modvirker indbrud

Låse og cylindere er uundværlige i vores hjem og på vores arbejde. Vi har brug for at kunne låse efter os, når vi forlader hjemmet og arbejdspladsen, og dermed kunne sikre os, at alle vores værdifulde genstande er låst sikkert inde. Din bolig kan være fyldt med gamle cylinderlåse der ikke er sikre nok længere, og det kan være nødvendigt at udskifte dem med ny sikre godkendte cylinderlåse.

Cylinderlåsen placerer sig i toppen blandt de mest anvendte låse. Cylinderlåse benyttes i både døre og postkasser, og de klassiske cylinderlåse gør det helt sikkert svært for tyvene at stjæle dine værdigenstande.

Låsecylinder med samme nøgle

Din låsecylinder kan fungere med samme nøgle uanset om det er hoveddøren, kælderdøren eller postkassen du skal åbne.

Gør alle dine indgang sikre med Ruko låsecylindere

Det er vigtigt du sikrer alle indgange med godkendte låsecylindere som fx. Ruko låsecylinder.

Låsecylinder fra kendte brands

Vi forhandler godkendte og sikre låsecylindere fra Ruko, Dorma, Lockit.

Ruko er et af de førende brands inden for sikre og godkendte cylinderlåse. Ruko leverer kvalitetsprodukter, der er designet til at sikre dig den bedste beskyttelse af dit hjem og dine ejendele. Cylinderlåsene fra Ruko har dirke- og boresikring, og det betyder at ubudne gæster får det svært, hvis de skulle forsøge sig med at trænge ind i dit hjem.

Hvad er en låsecylinder?

En låsecylinder bestemmer sikkerhedsniveauet på din lås. De mekaniske dele og dermed sikkerhedsklassificeringen ligger skjult inde i låsecylinderen. Det betyder, at jo flere stifter og avanceret mekanik låsecylinderen besidder, des højere sikkerhed får du i dit hjem, når du monterer låsecylinderen. Det kan være svært at afgøre hvad dit behov er, for 2 cylindre kan se nøjagtig ens ud, og give enten høj og lav sikkerhed. 

Du kan kun se forskel ved at kigge på din nøgle.

Din sikkerhed i hjemmet er afhængig af hvilken låsecylinder du har monteret på dine døre. Det er en god idé at montere en cylinder med mere end 5 stifter. Det øger sikkerheden.

Hvilken facon skal din låsecylinder have?

En cylinder kan være monteret i både låsekasse, kasselås eller hængelåse. Faconen du skal bruge afhænger af din låsekasse.

Cylindre findes i forskellige faconer med vidt forskellige sikkerhedsniveauer. Det betyder, at du kan tilpasse sikkerheden i dit hjem ved at udskifte låsecylinderen i dine låse og døre til en cylinder med flere stifter, som øger sikkerheden. Det betyder også, at de forskellige låse er tilpasset dit og familiens individuelle behov.

Låsecylindre kommer i 3 former - de runde, de ovale og profilcylinderen fra Ruko og Abloy

Den runde låsecylinder  - passer til yderdøre

Denne sidder udvendigt og bruges til aflåsning af yderdøre. Cylinderen sidder under dørgrebet.

Den ovale cylinder - passer til yderdøre

Sidder også på yderdøren, og passer til hoveddøre, terrassedøre og benyttes ofte sammen med en vrider på indersiden af døren. Cylinderen sidder over dørgrebet. Vil du have en vrider på indersiden, skal du vælge den ovale cylinderform eller en profilcylinder. Forskellen mellem de 2 er størrelsen. Den ovale er større i diameter.

Profilcylinderen - passer til yderdøre

Du får den med både stor og lille vrider der sidder på den indvendige side af døren. Cylinderen sidder under dørgrebet.

Monter rokokocylinderen, når du vil låse døren fra begge sider med en nøgle

Rokoko Cylinder monteres på den indvendige side. Det betyder udefrakommende ikke kan få adgang til din låsecylinder og dit hjem.

Hvilket tilbehør til låsecylinderen har du brug for?

Det er vigtigt at vide om din dør er venstre eller højrehængt når du skal vælge cylinder, og også om døren er udadgående eller indadgående. Ligeledes skal du kende målene på døren. 

Få råd og vejledning af os til, hvilket tilbehør du bør bruge til de enkelte cylindre.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få tilsendt tips, nyheder, kampagner og tilbud