Skip to the content

LANGSKILTE

8-6254951605

 
8-6276137876

 
8-6254951581

 
8-14324102350

 
8-4751501614

 

Langskilte bruges til at skabe en flot visuel indramning af dine dørgreb og låse

Langskilte er aflange plader, der er placeret bag dine dørgreb på dørene. Et langskilt benyttes i dag til at give døren et visuelt flot design, der samtidig skaber ekstra fokus på det flotte dørgreb ved at indramme det. Oprindeligt blev de aflange langskilte brugt til at beskytte døren mod slid og for at skabe sammenhæng mellem husets greb og lås. 

Ruko langskilt og langskiltesæt og brands

Langskilte findes i mange udgaver, og du skal naturligvis vælge det brand og det materiale, der passer bedst til din bolig, til dine døre og dine greb. Vi fører blandt andet langskilte fra Randi Line, Lockit, Ruko og Dorma. 

Langskilt med vrider og langskilt med knop

Langskilte fås i udgaver med:

  • smalprofil skilte
  • langskilte med vridergreb og hul for dørgreb
  • langskilt med fast knop og hul for cylinder til gamle ruko døre uden sikkerhed,
  • langskilte til låsekasser med profilcylinder, hvor der ikke stilles sikkerhedskrav
  • langskilt med hul for DIN cylinder og dørgreb
  • langskilt m. dummyhul og vrider
  • udvendigt dækskilt til smalprofillåse, hvor der ikke ønskes dørgreb og cylinder
  • langskilt i 2 mm. slebet rustfri stål der benyttes til udskiftning fra gamle mellemdørslås til nye, hvor tidligere huller skal dækkes
  • firkantskilt med hul til dørgreb og med vridergreb der passer til Connect og modullåsekasser.

Dine langskilte afhænger af hvor dit dørgreb sidder - indendørs eller udendørs, over eller under dørhåndtaget

Når du vælger langskilt skal du vide om låsen er placeret over eller under dørhåndtaget. 

Langskilte giver dine døre et utroligt flot udtryk, og de hjælper med at skjule huller fra tidligere dørhåndtag. Her på siden finder du et stort udvalg i forskellige langskilte, som passer til både indendørsgreb og udendørsgreb, og med eller uden knop, vrider og nøglehul.

Dørbesætning og Langskilte med dråbecylinder

Du finder et stort udvalg af forskellige langskilte, der passer til hoveddøre – hvad enten du behøver dørbesætning til forskellige typer af døre eller besætning og beslag til døre, der har enten oval, rund eller dråbecylinder.

Centerafstanden 

Centerafstanden skal tjekkes inden du bestiller dit langskilt. Centerafstanden måles fra midten af dørgrebet til centrum, af hvor nøglen sættes i låsen. Er du i tvivl om hvordan du måler centerafstanden, så spørger vores specialister om vejledning til hvordan du gør, så du er sikker på du har de rigtige mål, inden du vælger langskilt.

Langskilte dørgreb design og stil

Du finder både klassiske langskilte, langskilte i rustfri stål med børstet overflade, langskilte i messing, langskilte der dækker huller efter gamle greb og langskilte der skaber elegance i dit hjem ved at pakke dine dørgreb stilet og elegant ind. Vi er visuelle de fleste af os og med påsatte langskilte, skaber du den helt rigtige indpakning der fuldender stilen i dit hjem, så både familien og gæster kan nyde dine døre og dørgreb.

Tjek alle vores klassiske og stilrene langskilte designs ud og har du brug for hjælp så kontakt os. Vi står klar til at hjælpe med specialistviden og mange års erfaring, så du får bestilt det helt rigtige langskilt.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få tilsendt tips, nyheder, kampagner og tilbud