Skip to the content

MÅLE/OPMÆRKNING

8-4933478102

 
3522-4000

Fra Henter pris...
stk
8-5833500101

Fra Henter pris...
stk
3522-3500

Fra Henter pris...
stk
8-4933478103

 
9-0999999

Fra Henter pris...
stk
8-5924120001

Fra Henter pris...
stk
8-1720702001

 
9-00568941

 
8-0789100001

Fra Henter pris...
stk
8-46521112

Fra Henter pris...
stk
8-350203

Fra Henter pris...
stk
8-59025337

 
3585-2018

 
8-19000008

Fra Henter pris...
stk
8-19000009

 
8-4118010001

 

Måleværktøj

Expertbeslag fører et stort og bredt udvalg af måleværktøj som tommestokke, målebånd, afstandsmålere, kridt og snor, linealer, vaterpas og retskinner, vinkler, termiske kamera, skydelære, fugtmålere, rotationslasere, cirkel lasere m.fl.

Godt måleudstyr er vigtigt at have som håndværker når du skal måle præcist op, bygge til eller lave om i hjemmet. Præcis opmåling er nødvendigt så dit arbejde bliver udført med præcision ned til mindste detalje. 

Opmåling med måleudstyr

Vi forhandler måleudstyr i god kvalitet fra anerkendte mærker som Bosch, Svalk, Hultafors, Geo, Sprehn, Milwaukee, Expertbeslag

Vi har et bredt udvalg af alt fra båndmål i forskellige materialer, skydelære, tommestokke linealer, infrarød termometer, bygge vinkler med forskellige tommer, rotationslasere og krydslinjelasere. I Expertbeslag finder du alt det måleudstyr, der hjælper dig med en præcis opmåling af arbejdsopgaver. 

Skydelære til opmåling til små opgaver

Uanset om du skal måle noget præcist på byggepladsen, i værkstedet eller hos kunderne er det essentielt at du benytter en skydelærer. Du kan nemt og hurtigt måle mange ting yderst præcis med en skydelære. En skydelærer er i stand til at måle selv de mindste ting fuldkommen minutiøst præcist. 

Det betyder fx at du kan være sikker på du vælger de rigtige skruer og bolte, når du har målt dig frem til hvilke du skal benytte. En skydelære er bedst til de små måleopgaver og når du skal opmåle små ting. Måler du større opgave så er en meterstok det bedste udstyr at måle med, fx ved opmåling af komfur, væglamper osv. 

En skydelære er anvendelig til at måle de helt små ting, hvor en enkelt lille millimeter kan være en afgørende forskel i dit håndværker arbejde.

Meterstokke og linealer til større opgaver

Ved større måleopgaver benytter du meterstokke eller linealer. Fx når du måler hårde hvidevarer til køkkenet som komfur, ovne, køle/fryseskabe m.fl. Passer de ind i dit køkken og hvor store skal de være, kender du målene på dem eller skal du bestille nogle andre størrelser. Meterstokke bruger du også til at måle reoler, døre, vinduer osv med.  

Målebånd i kassette kan du lynhurtigt folde sammen med et lille tryk og målebåndet er ideelt til målinger over lang afstand, også dem som ikke kun er helt lige. Målebåndet er desuden slidstærkt og holdbart i længden.

Hos Expertbeslag finder du alt det måleudstyr du får brug for til billige engrospriser til selvstændige håndværkere. Uanset om du er til mere traditionelle måleredskaber som vaterpas, tommestok eller båndmål eller har brug for mere avancerede løsninger som lasermålere, så tag et kig i shoppens og de mange muligheder.

Vores store udvalg indenfor produkter til opmåling, sørger for du kan levere den absolut mest nøjagtige måling hver gang til kunderne på de projekter du udfører på daglig basis, så både døre, vinduer, gardiner og billedrammer hænger lige når de er sat op. Infrarød målere, luft- og fugtmålere samt lasermålere kan med deres yderst præcise målinger være løsningen for et godt behageligt og sundt indeklima.

Du kan få målebånd i forskellige længder som fx 3 m båndmål med stop funktion, der ruller tilbage ved tryk på en knap og også består af en håndledsrem.

Laser er til måling

Bosch cirkellaser er et godt bud på opmålingsudstyr med tydelige grønne linjer i 3 x 360° og op til fire gange tydeligere end andre takket være de grønne laserlinjer. Bosch kommer fx med høj præcision, den innovative CAL Guard-overvågning og Bluetooth®-tilslutning til din smartphone, så fjernstyring og kontaktløs justering af værktøjet gør det let for dig at benytte laseren løbende gennem din arbejdsdag.

Rotationslaser derimod bliver normalt brugt på byggepladser og af professionelle håndværkere. Med en rotationslaser kan du nemt opmåle den rette byggehøjde, når du fx skal støbe nyt betongulv eller du har behov for at finde højden til din sprit nye flotte træterrasse.

Klik rundt på siden eller tag fat i Expertbeslag, hvis du har bug for vejledning til hvilket måleudstyr du skal benytte og som er godt at investere i.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få tilsendt tips, nyheder, kampagner og tilbud