Skip to the content

BOREHAMMER

8-5140996020

 
8-0611913000

 
8-5765110001

Fra Henter pris...
stk
8-8381876193

 
8-6119111001

 
8-5776020001

Fra Henter pris...
stk
8-1035340080

 
8-5776000001

Fra Henter pris...
stk
8-2020011

 
8-4933478499

 
8-0611332100

 
8-0611915001

 
8-1310100088

 
8-4933441947

 
8-0611907000

 
8-0611909001

 
8-0611906000

 

Borehammer

Expertbeslag fører flere kendte stærke og solide brands inden for borehammer kategorien, heriblandt Milwaukee, Bosch, Festool og Makita.

Hvad er en Borehammer?

En borehammer kalder man også for en slaghammer, og den benyttes til når du skal bore eller mejsle i hårde materialer. Flere ligger inde med en almindelige slagboremaskine, men du vil hurtigt konstatere, at den slet ikke er stærk nok til at håndtere en boring i de hårdere materialer såsom armeret beton.  

Borehammere kan fås både med og uden mejselfunktion, helt afhængig af hvilke typer opgaver du står overfor og hvad de kræver af udstyr.

Facts om Borehammere

Du kan købe professional støvudsugning der kan sammenbygges med borehammeren, som dermed bliver til en integreret HEPA støv løsning. Du finder borehammere med KickBack Control og Electronic Precision Control, så du bedre kan håndtere den og samtidig opnår du en øget brugerbeskyttelse. Flere borehammer yder en slagenergi på 2,6 J, der muliggør en hurtig boring og samtidig yder en yderst høj mejsel ydelse.

Værktøjet er velegnet til boring og mejsling i beton, murværk, træ samt metal. 

Nogen borehammere kommer med udskiftelig borepatron og AVT, er egnede til boring med eller uden slagfunktion, samt mejsling. Du kan også få borehammere med mulighed for montering af udsugningskasette, samt en slagkraft på 2,9J, borediameter i beton på fx 28 mm, og flere leveres med en medfølgende borepatron.

Hvilken borehammer skal du vælge?

Her kommer et par modeller med forskellige fordele:

Bosch akku borehammer GBH 18V-26 Solo

GBH 18V-26 Professional har fx forskellige ekstra funktioner som:

 • Constant Speed
 • Børsteløs EC-motor
 • Electronic Motor Protection (EMP) 
 • LED-lys
 • Rotation Control Clutch
 • Variabel hastighed
 • Vario-Lock
 • Vibration Control.

Milwaukee borehammer M18 CH-0X

Milwaukee borehammeren har følgende design og kvaliteter

 • Kulfri motor med op til 2x længere motorlevetid og op til 25% mere kraft
 • Avanceret digital overbelastningsbeskyttelse for både batteri og værktøj, samt forbedrer værktøjets ydeevne under belastning
 • Batteri der giver op til 2,5x længere driftstid, op til 20% mere kraft, op til 2x længere batterilevetid og fungerer bedre ned til -20°C end andre Lithium-Ion teknologier
 • Kraftfuld borehammer der leverer 2.5 J slagenergi med vibrationsniveau på kun 8.9 m/s²
 • Kompakt ergonomisk design for optimal komfort
 • Ekstremt solid gearkasse af metal
 • 4-trins borehammer med rotationsstop
 • Individuel celleovervågning der optimerer værktøjets driftstid og sikrer lang batterilevetid
 • Strømindikator
 • Kompatibel med M18 CDE støvudsug

Som du kan læse dig til, så skal du nøje overveje hvilken en model du ønsker og hvad den skal kunne hjælpe dig med. Vi har mange forskellige typer borehammer, så tag et kig ind i shoppen og se vores kendte brands og mange modeller.

Hvilke opgaver kan du benytte en borehammer til?

En borehammer benytter du, når du skal bore eller mejsle i hårdere typer af materialer. Står du overfor at skulle bore i armeret beton, sten eller fliser, så får du brug for en borehammer der kan klare mosten. 

Borehammeren er et yderst nyttigt værktøj for dig, når du skal udføre følgende typer af opgaver:

 • Bore små huller i betonvægge i boliger og lejligheder, så du kan hænge noget op
 • Mejsel funktionen bruges til at nedbryde fliser med på fx badeværelser eller klinker i køkkenet
 • Bore store huller i pænt hårde materialer. Det kan for eksempel være i forbindelse med ventilation. 
 • En borehammer kan dog også klare almindelige boreprojekter uden problemer.

Hvad skal du overveje, når du vælger en borehammer?

Du bør tage højde for følgende, når du overvejer at investere i en god kvalitets borehammer:

 • Vil du have en borehammer med akku eller en med ledning?
 • Er mejselfunktion nødvendig?
 • Indbygget LED-lys?
 • Er et sidestøttegreb et ønske og vigtigt for dig? 

Mejselfunktionen benytter du til nedbrydning af fliser og murværk, så hvis du udelukkende har brug for en borehammer fordi du skal bore, så behøver du ikke mejselfunktionen. 

Arbejder du ud til på de sene nattetimer når det er rigtig mørkt, så er det nødvendigt med indbygget LED-lys i din borehammer. Et godt lys når du arbejder er vigtigt, så uanset hvad så vælge en med LED-lys. Du bliver mest glad for det bagefter, når du ser hvor godt det er med lys lige ved hånden. 

Et godt sidestøttegreb kan også være vigtigt for dig, når projekterne bliver ekstra hårde og tunge at udføre, og du får behov for at lægge flere kræfter i arbejdet.

Hvilke typer borehammere findes der?

Hos Expertbeslag kan du finde lige præcis den borehammer, du står og mangler Her finder du både mindre og større modeller, som er gode til hver deres typer af opgaver. Jo større model, jo hårdere opgaver kan du håndtere med den.

En SDS-Plus borehammer gennemtrænger hårde materialer som beton, mursten og sten meget effektivt, og er velegnet til de mindre typer af opgaver du står overfor.

Større projekter kræver en borehammer med SDS-max. som har langt større kraft og derfor kan nedbryde beton. Kvaliteten af dit arbejde afgøres af din borehammers kraft, og samtidig er det et yderst robust og solidt værktøj som tilmed har en lang levetid..

Expertbeslag fører tilbehør til borehammere

En borehammer kan som nævnt benyttes til mange forskellige opgaver, og især hvis den du køber også har mejselfunktion. Du kan få brug for ekstra tilbehør og det føre vi et bredt udvalg af.

Priser på vores borehammere

Hos Expertbeslag kan du som håndværker med CVR nummer købe til engrospriser, og det er vigtigt, at alle kan være med på priserne. Vi fører et udvalg af borehammere i forskellige prisklasser, så det passer til dit budget til godt værktøj uden du behøver gå på kompromis med kvaliteten.

Det er yderst forskelligt hvad der følger med borehammerne, og hvad du behøver og tilkøbes til dem. Dette viser sig også i prisforskellene, så hold øje med udstyret der er inkluderet i dit køb.

Når du klikker ind på hver borehammer, kan du nemt se, hvad der følger med til den. Du kan købe en borehammer som har en masse udstyr fra start, eller du kan nøjes med at tilkøbe det du står og mangler til den, og ellers købe resten, hvis og når du får brug for mere tilbehør til den.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få tilsendt tips, nyheder, kampagner og tilbud