Skip to the content

HØVLE, FESTOOL

8-5762470001

Fra Henter pris...
stk
8-5762530001

Fra Henter pris...
stk

Høvl

Expertbeslag fører et de mest anerkendte brands indenfor høvle som kendetegnes som godt håndværktøj. Vi forhandler Festool høvle.

Rustik strukturering af træ med Festool HL 850 EB

Går du efter det rustikke look til dit høvleprojekt? Så kan du anvende Festool HL 850 EB på dine møbler, reoler og lignende og få en yderst rustik overflade ved at forsyne møblerne med en speciel struktur. Du kan strukturere træ med Festools høvlemaskine. Via forskellige høvle hoveder får du mulighed for at lave ensartede linjer i møblerne og du kan på den måde bearbejde overfladen, så det får lige præcis den rustikke overflade du ønsker dig.

Festools høvle er professionelt værktøj til håndværkere til engrospriser når du er selvstændig med CVR nummer. Festool høvle er godt gennemtænkte produkter i højeste kvalitet, der kan hjælpe dig med at høvle møbler, træ og lignende og dermed skabe flotte resultater med høvling. Modellen fås med 3 høvle hoveder der kan udskiftes efter behov, så du kan strukturere møblerne. Strukturerede møbler efterspørges mere og mere, pga den flotte karakter træet og udseendet får.

Special høvle og strukturerede møbler med stil

Når du fører høvlen i forskellige retninger. kan du vælge præcist hvordan din strukturering af træet skal være.

Høvl typer

Der findes forskellige typer af høvle, bl.a. bugthøvle, pudshøvle, special høvle, skrubhøvle, træhøvle, simshøvle, næsehøvl, grundhøvl, små høvle, metalhøvle og meget, meget mere.

Høvlen når træet skal finpudses

Håndværkere som tømrere og snedkere kommer ofte ud for, at skulle benytte høvle. Når du skal behandle ubehandlet træ, er høvlen fuldstændig genialt værktøj til dette. Du kan lynhurtigt tilpasse døre, vinduer, hylder, reoler eller lignende, hvis de skal passe ind eller er lidt ujævne i overfladen og skal finpudses i træet. Små ujævnheder høvles nemt væk.

Et eller 2 små høvlstrøg kan gøre hele forskellen på, om døren føles meget stram og lukke og meget svær at åbne, eller døren blot glider smidigt i når du lukker den. Festool høvlen er også anvendbar, når du vil af med den meget ru træoverflade og har brug for at gøre den flot glat og fin. Høvlen kan ligeledes benyttes til at forme et stykke træ på bestemte steder på træet.

Skal høvlen fungere med 230 V ledning eller på akku (batteri)?

Du kan vælge en høvl med ledning på enten 230V eller som Akku. Når høvlen benytter 230 V er den et effektivt værktøj med langt kraftigere power end hvis du vælger en akku høvl. Akku høvlen på batteri giver dig til gengæld en enorm fleksibilitet, når du ikke er afhængig af at skulle benytte en ledning.

Festool høvle kan du bruge til at lave fals med

Festool el-høvlen HL 850 EB kan du benytte til mere end blot affræsning af kanter, glathøvling af træ overflader og andet høvlearbejde.

Det et-punkt-monterede høvl hoved er en fremragende teknisk detalje ved HL 850 EB høvlen, som giver dig mulighed for at høvle false i træ med praktisk talt ubegrænset dybde. 

Du indstiller spåntykkelsen først og sørger for at parallelanslaget ligger helt ind mod træet.

Så lægger du høvlsålens kant ind mod falskanten og fjerner parallelanslaget. Når falsdybdeanslaget ligger ind mod møbler, så har du nået den indstillede falsdybde. Vælger du ikke at benytte falsdybdeanslaget, så kan du høvle en meget dyb fals i træet med Festool høvlen.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få tilsendt tips, nyheder, kampagner og tilbud