Skip to the content

EL-ARTIKLER

9-00473141

Fra Henter pris...
stk
9-00473140

Fra Henter pris...
stk
8-4221514355

 
8-1001528003

 
9-00551996

Fra Henter pris...
stk
8-0354510001

 
8-8997006726

 
9-00472797

Fra Henter pris...
stk
8-0356700001

 
8-4587036425

Fra Henter pris...
stk
8-0354430001

 

El-artikler

I vores El-afdeling finder du alt i el-artikler. Vi forhandler både batterier, lygter, kabeltromler, kabelsæt, arbejdslamper, byggestrømstavler, pandelamper, kædearmatur, pencillygter, håndlygter m.fl.

EL-ARTIKLER du finder i shoppen er:

Pandelamper

Se vores store brede udvalg af sikkerhedsudstyr til arbejdspladsen. Pandelamper gør du kan se klart når det er mørkt og arbejder mørke steder, hvor lys er nødvendigt for at kunne udføre arbejdet præcist. Pandelamper kommer i flere robuste udgaver. Pandelampen er en naturlig og obligatorisk del af vores sortiment, som gør det sikkert for dig at oplyse steder hvor lys er påkrævet og du har brug for begge hænder til opgaven. 

Du kan få arbejdslys på 600 lumen der giver optimale arbejdsbetingelser for at arbejde med begge hænder frie, og som samtidig har en sikkerhedsfunktion med blinkende lys der er synligt på op til 400m fra alle sider. Pandelamper kan monteres på alle typer hjelme, og driftstiden rækker til en hel arbejdsdag. Du kan få dem med flere forskellige 5 lystrin: Hybrid Spot/Område, Område-høj, Område-mellem, Område-lav, Spot-høj.

Pandelamper er ideelle når der arbejdes under jorden, i tunneler, om natten og generelt når du har arbejde i mørke omgivelser hvor du har behov for at have begge hænder frie.

El-artikler er også belysning som fx Arbejdslamper

Uanset hvad du arbejder med, så er det vigtigt at have et godt arbejdslys på arbejdspladsen. Har du lys nok, når du arbejder på værkstedet eller i folks hjem, eller mangler du nogle gode arbejdslamper? 

Arbejdslamper er et must når mørket falder på, for du kan ikke se hvad du laver uden et ordentligt lys omkring dig, især ikke når du arbejder udendørs eller i vinterperioden, hvor det er mørkt det meste af døgnet. Ofte er almindelige lamper ikke helt tilstrækkelige, når der fx skal males eller du står med fingrene i spændende projekter på værkstedet. Du har brug for gode, gedigne arbejdslamper, der sørger for du har lys nok til at kunne spotte helligdage i dit malerarbejde eller pusle med små skruer og andet småt. 

Hos Expertbeslag finder du god arbejdsbelysning, der gør dit arbejde lettere. Arbejdslamper fås i flere varianter, i forskellige størrelser, med forskellige lysstyrker samt stærke projektører, der er specielt egnede til fx maleropgaver. 

Batterier benyttes fx til akku værktøj og lommelygter

Vi forhandler Energizer, Duracell, Panasonic og Maxell batterier, både genopladelige og almindelige og også små og store batterier. Batterierne kommer i pakker a 1-12 stk´s.

Kabeltromler hører under el-artikler

Vores mange kabeltromler findes i forskellige farver, længder og størrelser. Du kan få kabeltromler fra 2 - 40 meter og få både som kabelruller og kabeltromler. Vi har også multi lederkabel og kabelsæt med fasevender. En kabeltromle er din forlængede strømledning og ledningen sidder fast på en tromle. Når du skal bruge en ekstra lang ledning, som når du fx vil bore eller save i højden og skal benytte ekstra strøm højere op end værktøjet kan nå, så kan du nemt forlænge strømmen med kabeltromler op til 40 meters længde. Det betyder du fx kan have strøm på taget, hvis du går og skruer og skærer noget til deroppe. Med en kabeltromle kan du hurtigt skaffe strøm på steder hvor du ellers ikke har strømudtag i nærheden.

El-artikler som stik og adaptere

Tjek vores brede udvalg at stikpropper, stikdåser med flere udtag, stik adaptere, forlængerledninger, overgangsadaptere, forlængerled, lampeudtag og omformere. Uanset hvad du skal bruge så finder du det i shoppen og behøver du rådgivning, så står vores kompetente personale til din rådighed med vejledning og tips. Stik og adaptere er uundværlige i hverdagen som håndværker. Du benytter til alle opgaver i værkstedet og i folks hjem hvor du renoverer. Stikdåser kommer i forskellige størrelser og du finder det i vores el-artikel afdeling.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få tilsendt tips, nyheder, kampagner og tilbud