Skip to the content

SIKKERHED

9-00559401

 
8-5748240001

Fra Henter pris...
stk
8-1131000001

 
8-8750087001

 
3945-7096

Fra Henter pris...
stk
8-5769080001

Fra Henter pris...
stk
8-5772570001

Fra Henter pris...
stk
8-2040830001

Fra Henter pris...
stk
6449-4076

 
8-1341066401

Fra Henter pris...
stk
8-5748340001

Fra Henter pris...
stk
8-5841760001

Fra Henter pris...
stk
8-1967300001

 
8-7390399001

Fra Henter pris...
stk
4530-4106

Fra Henter pris...
stk
8-2017580001

Fra Henter pris...
stk
8-5769330001

Fra Henter pris...
stk

Sikkerhed

Sikkerhed på arbejdspladsen er vigtigt både når det gælder udstyr, tøj, sko og diverse beskyttelsesværn både for åndedrættet, øjnene og ørerne.

Expertbeslag fører et bredt udvalg af professionelt arbejdstøj og sikkerhedsprodukter, lige fra brandsikkert tøj, sokker, huer og hatte, overdele samt tilbehør som knæpuder, seler, bælter knæskånere, til udstyr med høj synlighed som sikkerhedsveste, advarselsveste, reflekstøj, regntøj, og førstehjælpsudstyr som øjenskyllemiddel, førstehjælpskasse plaster og hjertestarter m.m. 

Hvad er personligt sikkerhedsudstyr?

Personligt sikkerhedsudstyr er alt det udstyr, der beskytter dig og dine medarbejdere i jeres hverdag som professionelle håndværkere mod de risici der kan opstå i løbet af arbejdsdagen. Sikkerhedsudstyr er bl.a. sikkerhedssko der bør benyttes på byggepladser, beskyttelsesbriller du anvender ved svejsearbejde, og det er også åndedrætsværn samt reflekstøj der synliggør dig over for bilisterne når du har med vejarbejde at gøre. 

Vores sortiment indenfor sikkerhed spænder fra:

 • åndedrætsværn
 • øjen- og ansigtsværn
 • høreværn
 • førstehjælps udstyr
 • reflekstøj
 • håndbeskyttelse
 • beskyttelseshjelme
 • faldsikring
 • beskyttelsestøj

Du er som arbejdsgiver pålagt at sørge for:

 • at dine medarbejdere har fået udleveret egnet beskyttelsesudstyr, 
 • at medarbejderne bruger beskyttelsesudstyret når det er nødvendigt under en arbejdsopgave
 • at medarbejderne får oplysninger om de risici og farer der kan være hvis de ikke benytter det 
 • at medarbejderne får præcis instruktion i, hvordan de skal benytte, tilpasse, rengøre og opbevare det beskyttelsesudstyr de har fået udleveret
 • at beskyttelsesudstyret altid er sikkert og dermed vedligeholdt, så de overholder sikkerhedskravene

Forskelligt sikkerhedsudstyr i shoppen

Arbejdstøj

Vores beskyttelsesdragter beskytter hele kroppen mod at komme i kontakt med diverse giftige kemikalier. Hvide heldragter mod kemi beskytter dig mod forureninger, er luft- og dampgennemtrængelig fra indersiden, og kan benyttes fx når du udfører malerarbejde eller arbejder i pharma industrien og laboratorier, hvor det er vigtigt du ikke får kemikalier på tøjet og kroppen. Vi har også overtrækssko til dine sko, hvis behovet for at beskytte dine sko er nødvendigt eller sikkerhedshandsker.

Briller

Beskyttelsesbriller beskytter dine øjne mod fremmedlegemer som fx metal- eller træsplinter. Vi fører forskellige modeller som er fx. anti dug behandlet, og beskytter mod skadelige UV-stråler.

Faldsikring

Sikkerheden når du arbejder i højden er yderst vigtig. Expertbeslag fører forskelligt udstyr til faldsikring i shoppen til professionelle håndværkere. Vi har et stort udvalg i personligt faldsikringsudstyr. Kontakt os hvis du er i tvivl om hvilket udstyr du har behov for. Alfa omega er at dit udstyr er robust og konstruktionen i en høj produktkvalitet, så sikkerheden er i top når du arbejder højt oppe. Du finder både faldsikringer, sikkerhedsliner og komplette faldsikringssæt. 

Førstehjælp

Pas på dig selv og dine medarbejdere. Når uheldet er ude på arbejdspladsen kan du have brug for hurtig hjælp i form af udstyr som førstehjælpskasser, hjertestarter, øjenskyllestationer, plastre og forbindingskasser. Expertbeslag forhandler forskelligt udstyr til førstehjælp i shoppen.

Hjelme

Vi har et stort udvalg af KASK sikkerhedshjelme til formidable priser. KASK sikkerhedshjelm er til den kræsne håndværker. Vi fører forskellige typer af KASK hjelme. Du kan fx få en banebrydende drøm af en hjelm, der er LD godkendt og lever op til de gængse krav til en godkendt hjelm, og hvor nogle har ventilationsåbningerne der er beskyttet af et aluminiums gitter, der sørger for at holde nedfaldende elementer ude af hjelmene. Kask sikkerhedshjelm er en ny højteknologisk hjelm, som er velegnet til professionelt arbejde og redningsarbejde.

Høreværn

KASK høreværn er fx klar til montering på din sikkerhedshjelm, og tilpasset miljøer med et middel til højt støjniveau alt afhængig af hvilken type høreværn du vælger.

Klima

Expertbeslag fører både luftrensere, støvsugere, varmeblæser og tilbehør som støvsugerfiltre, filterposer, støvdør, støvsugerposer og støvsugerslange til forbedring af arbejdsklimaet.

Sikkerhedssko

Enhver håndværker ved at sikkerhedssko er nødvendige på arbejdspladsen. Vores sikkerhedssko har pro-nose snudeforstærkning, sikkerheds tåkappe af aluminium, sømværn af TECH-FIBER, og de har olie- og benzinbestandige såler. Samtidig får du sikkerhedssko med skridhæmmende sål, en sål der tåler varme op til 150° C, som er antistatiske og har vaskbare indlægssåler, samt består af åndbar Power Breeze tekstil.

Varsling og afspærring

Ofte har du brug at opsætte afspærring og varsling. Expertbeslag fører udstyr til dette - både spærrebom, afspærringsbom, afspærringslægter, flugtvejsskilte, afspærringscylinder, kombifod m.m. 

Åndedrætsværn

Åndedrætsværn er uundværlig ved håndtering af farlige medier og en fast bestanddel af det personlige sikkerhedsudstyr.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få tilsendt tips, nyheder, kampagner og tilbud