Skip to the content

KEMI

8-291620001

Fra Henter pris...
stk
8-04390030

Fra Henter pris...
stk
4984-0505

Fra Henter pris...
stk
8-00209050

Fra Henter pris...
stk
4688-3170

Fra Henter pris...
stk
6465-0515

Fra Henter pris...
stk
8-00075822

Fra Henter pris...
stk
 

Fra Henter pris...
8-79222000001

 
8-1196506001

 
4997-6005

Fra Henter pris...
stk
8-6200145111

Fra Henter pris...
stk
4996-5320

Fra Henter pris...
stk
8-8000280001

Fra Henter pris...
stk
4996-5310

Fra Henter pris...
stk
8-5900590001

Fra Henter pris...
stk
4986-5914

Fra Henter pris...
stk
 

Fra Henter pris...

Kemi

Expertbeslag fører alt du behøver inden for kemi så som afdækning, folie, fugemasse, lim, maling, lak og olie, rengøring, smøremidler, tape, spartelmasse og diverse andet.

Afdækning

Står du og behøver afdækning så har vi både gulvpap, afdækningsfilt, afdækningsplast, klæbemåtter, presenning samt støvdør der hjælper dig i din hverdag så håndværker med at beskytte kunders gulve og hjem når du renoverer for dem.

Folie

Leder du efter folie, så finder du også dette i vores shop. Vi tilbyder i vores kemi afdeling folieklæber, dampspærre, radonspærre, nedløbs folie, murfolie, undertag, remfolie m.m.

Står du og mangler en radonspærre som er et lufttæt materiale lag, der forhindrer indtrængning af radon fra undergrunden ind i din bolig så tjek vores sortiment ud. Vi forhandler også folieklæber som er en vandbaseret dispersionsklæber du benytter til limning og tætning. Du kan anvende den til samlinger af dampspærre, fugtspærre og også til tætning af samlinger på de fleste slags byggematerialer. 

Fugemasse og andet kemi

Expertbeslag fører forskelligt kemi indenfor for fugemasse, lige fra brandfuge, byggefuge, acrylfuge, tagstensklæber, silicone, interiørfuger m.fl.

Akrylfugemasse som ofte går under navnet malerfuge, anvender du typisk til tætning af samlinger mellem loft, væg og gulv, når du fx har sat gipsplader op og vil forsegle revner og huller inden malerarbejdet. Akrylfugemassen glatter du super nemt ud og maler henover den bagefter, for med tiden går den hen og bliver gullig, hvis ikke den er malet over.  

Smøremidler, tape og rengøring til arbejdspladsen

Smøremidler, tape og rengøring til arbejdspladsen, finder du i shoppen under Kemi afdelingen. Smøremidler vi har på lager er siliconespray, fedtpatron, låsefedt, tørsmørespray, zinkspray, powerfedt, skærepasta, låsespray og multiolie m.fl. Hvad vores enkelte produkter kan gøre for dig i din hverdag som professionel håndværker kan du læse mere om under de enkelte produkter.

Tape til vand, advarsel, afdækning og skridsikkerhed

Shoppen bugner med forskelligt tape som dækker dine behov for tape på arbejdet. Du finder afdækningstape, lærredstape, dampspærre tape, dobbeltklæbende tape, skridsikker tape, advarselstape, UV tape, rørkrave, asbest-tape, multi sealing tape, PCB tape, emballagetape, tapedispenser, kantfolie, lysningsfolie og vandsikringstape m.fl. Ligegyldig hvilken slags tape du er på udkig efter, så spørg vores personale og vi rådgiver dig gerne, så du får købt den rette tape.

Rengøring og kemi

Efter endt arbejdsdag skal der gøres rent hos kunden inden du forlader opgaven eller måske mangler du rengøringsting og midler til dit værksted? Shoppens kemi afdeling er fyldt med affaldssække, wipes, containersække, antibakterielle wipes, miljøposer, gulvskrabere, protox svamp, værkstedskost, kosteskaft, fejebakker, støvkost, forstøversprøjte, kalkfjerner, denatureret sprit, papirsække, toiletbørste, opvaskebørste, ståluld, rense benzin m.m. Uanset hvad du mangler af rengøringsmidler og redskaber til den daglige rengøring, så gå på shopping i vores butik og rådfør dig gerne med vores dygtige personale, som står til rådighed for dig, når du har behov for hjælp.

Spartelmassen afgør resultatet

Det er ikke ligegyldigt hvilken type spartelmasse eller filler du anvender i dit arbejde, for de har forskellige løsninger. Finspartel er en type spartel du lægger yderst når du har spartlet dine vægge. Skal du spartle en væg med mindre ujævnheder, bruger du enten en fin, medium eller grov spartelmasse. Det afhænger helt af væggens struktur og det resultat du ønsker. Du kan anvende en af vores færdigblandede spande med spartelmasse, som fås i 10 kg størrelser eller du kan anvende pulver spartelmasse du selv blander op med vand. Det helt op til dig, hvor nemt det skal være, og hvor hurtigt du vil i gang med at spartle vægge. Husk at få shoppet spartler i forskellige størrelser, både de små og de store brede der benyttes til fx at spartle gipsvægge og giver flotte glatte vægge efter slibning.

Tilmelding til nyhedsbrev

Få tilsendt tips, nyheder, kampagner og tilbud