Skip to the content

BEFÆSTIGELSE

8-05051676

Fra Henter pris...
stk
8-00055038

 
4802-0050

Fra Henter pris...
stk
4802-0028

Fra Henter pris...
stk
4948-2610

 
8-1004400001

 
8-05051675

Fra Henter pris...
stk
8-05051689

 
8-05341583

Fra Henter pris...
stk
4802-6650

 

Befæstigelse

Expertbeslag fører et forskelligt og stort engros udvalg inden for befæstigelse til professionelle håndværkere. Leder du efter blindnitter & tilbehør hertil, bolte & gevindstænger, gennemstiksanker, forskellige beslag som bygningsbeslag og vinkelbeslag

Under befæstigelse finder du også de skruer du får brug for gennem arbejdsdagen såsom beslagskruer, maskinskruer, spånskruer, rustfri spånskruer, betonskruer, facade-, tag- & terrasseskruer, franske skruer, gipsskruer og generelt skruer i alle udgaver I shoppen finder du også andre typer af befæstigelse såsom plade- & profilskruer, bjælkesko, sømplader, stolpebærer, møtrikker, plugs, skruekroge & øskner, søm, klammer, pistolsøm, stifter & dykker, slagnitter og skiver m.m.

Befæstigelse Materialer

Vores store udvalg af befæstigelse gør dit arbejde lettere, når du har alt ved hånden i vores shop og får du brug for rådgivning, står vores kompetente medarbejdere til rådighed og guider dig til de rigtige materialer.

Det handler om at vælge de rigtige skruer, plugs, beslag osv når du arbejder professionelt med opgaver ude hos kunder på daglig basis. Expertbeslag rammer bredt med det sortimentet vil tilbyder til engros priser i shoppen.

Under de enkelte af vores produkter kan du læse om hver deres formål og anvendelse. Det betyder, at uanset hvilken type befæstigelse du leder efter eller hvilket arbejdsprojekt, du skal i gang med, så står Expertbeslag til rådighed med rådgivning, så du får de rigtige produkter i høj kvalitet.

Hvad betyder befæstigelse

Befæstigelse dækker over beslag, skruer, plugs, søm og andet materiale du benytter til at sætte ting op og fast med. Det er vigtigt du vælger de rigtige former for befæstigelse til dit projekt. Få rådgivning hvis du er i tvivl om hvilke produkter der er bedst egnede til opgaven du udfører.

Hvad er gipsskruer?

Gipsskruer bruges til at bygge gipsvægge og gipslofter. Man kalder dem også for gipspladeskrue, og deres formål er at holde gipspladerne fast på underlaget, som ofte består at et træ skelet som de skrues fast på. 

Hvad er Betonskruer, karmskruer eller afstandsskruer?

Karmskruer kaldes også for afstandsskruer og betonskruer. De kan monteres direkte i beton, og holder afstanden mellem karmen og murværket ved fx montering af vinduer der sættes fast i beton/mursten m.m. De har et smalt hoved, som du nemt kan undersænke i karmen. 

Hvad er Spånskruer?

Spånskruer er de mest almindelige skruer du støder på i dit arbejde. Du kan bruge dem til stort set alle former for arbejde med samlinger i træ. Spånskruer fås både til indendørs og udendørs brug. Spånskruer til indendørs brug er lavet af elgalvaniseret stål, mens de udendørs spånskruer er lavet af enten rustfrit stål eller hærdet stål, så de kan klare vind og vejr.

Hvad er Franske skruer?

Franske skruer har et sekskantet hoved og et kraftigere gevind end almindelige skruer. Det betyder de kan strammes og fastspændes ekstra godt og sikkert med en skrue-/topnøgle. Franske skruer er elforzinket eller varmforzinket med delgevind. Står du overfor en opgave med montering og samlinger i træ, så kan du anvende franske skruer som et godt alternativ til møtrikker og bolte.

Befæstigelse og søm

Søm hører til det vi betegner som befæstigelse og vores brede udvalg af klammer, pistolsøm, stifter & dykker, håndsøm & dykkere sørger for du er godt klædt på til at arbejde med fx tagdækning, træ og andet hvor søm er anvendelige. Søm anvendes især af tømrere og snedkere til fx tagdækning. Et eksempel på dette er, at taglægterne du ser på et hus bliver fastgjort på spærene med søm. Du finder forskellige søm i vores sortiment som kan anvendes til mange forskellige formål. Vi fører både firkantede, runde søm og dykkere.